Electric Litany

Πρόταση: Electric Litany.
Yποκείμενο : Αλέξανδρος Μίαρης (vocals, guitars, piano, synths, cello), Richard Simic (drums percussion), Benjamin Prince (synths) και Άλεξ Δεληγιαννίδης (bass).
Pήμα : Oνειροπολούν. Λευκή-μυσταγωγία, επανάσταση και αναρχία υπο το φεγγαρόφως του Ιονίου.
Aντικείμενο:  Dark post rock litanies on the radio.



About themistoklas

music fishing catamaran
This entry was posted in Local Band reviews and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.